Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:38  |  17/07/2019

Data i hora oficial

El temps

Calçots i Firastocks

  • Calçots i botifarres

    Calçots i botifarres

  • Firastocks

    Firastocks

24/2/2014

El passat diumenge, 23 de febrer de 2014, la plaça de la Quintana va ser el centre de les activitats d'oci que es van realitzar a Montmeló.

 

Una nova edició del Firastocks, organitzada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló, va reunir a la carpa central de la Plaça de la Quintana tot un seguit de parades de diferents articles de consum, als millors preus. Aquesta activitat, que es realitza dos vegades a l'any, és sempre sinònim d'èxit i és a més una oportunitat única perquè els consumidors puguin realitzar compres a molt baix preu.

 

Mentre tot això passava, els membres de la Penya Blaugrana de Montmeló, preparaven un any més la Calçotada Popular, aquest any era la 14a edició. La plaça es va omplir de cadires i taules per a les famílies que van assistir a la calçotada. Alhora, es preparaven les botifarres, la cansalada i els preuats paquets de calçots. Com és habitual, es van vendre tots els tiquets posats a la venda: 400 de carn i 400 de calçolts. Un èxit rotund d'assistència a una activitat que la ciutadania de Montmeló espera any rere any.

 

Al migdia la plaça de la Quintana era un autèntic enrenou de famílies que feien compres, i es disposaven a compartir taula. A tot això va ajudar també el dia de sol radiant i bona temperatura que va fer durant tota la jornada.