Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:06  |  06/04/2020

Data i hora oficial

El temps

El Circuit ofereix fórmules més econòmiques per fer tandes

  • Tandes al Circuit

    Tandes al Circuit

22/2/2014

Els nous preus fan el producte més accessible als aficionats que vulguin rodar pel traçat català en unes condicions de seguretat excel·lents.

    

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha abaixat els preus de les tandes, oferint fórmules més econòmiques que fan el producte més accessible a tots aquells que vulguin rodar en un traçat de referència. Els aficionats, a més de fer les tandes en una pista que garanteix unes condicions de seguretat excel·lents, podran rodar pel mateix escenari que celebra anualment dos dels esdeveniments més prestigiosos del motorsport com són el Campionat del Món d’F1® i el Campionat del Món de MotoGP™.

 

Per només 45 euros es pot fer una tanda al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb l’assegurança del pilot inclosa en el preu, amb un 25% de descompte pels Abonats Socis i Oficials del Circuit (34 euros). Com a novetat, el Circuit ofereix la possibilitat de comprar un abonament de 5 tandes a un preu de 180 euros (36 euros/tanda), pel què la reducció en aquest cas és encara més significativa.

 

Les tandes es realitzen sobre el traçat Gran Premi del Circuit. Els divuit comissaris de pista presents al traçat durant les tandes i el dispositiu mèdic garanteixen la màxima seguretat en cas d’accident.

 

Les tandes tenen lloc en cap de setmana, un cop al mes i durant tot l’any al Circuit de Barcelona-Catalunya. Es poden comprar els tiquets de les tandes, consultar el calendari i la normativa al web del Circuit www.circuitcat.com