Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:26  |  25/02/2020

Data i hora oficial

El temps

El "Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs" edita nou material audiovisual

  • Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs

    Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs

14/2/2014

Un documental on es recullen els 25 anys de trajectòria de l’ens, un vídeo de presentació i un vídeo didàctic per als més menuts, entre d’altres, disponibles a www.besos.cat

 

Durant tot 2013, i amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari, el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs ha editat nou material audiovisual, que ja es pot veure a http://besos.cat/besosvisualpag

 

Entre el nou material destaca un documental, on es recullen els 25 anys de trajectòria de l’ens, i que es va estrenar durant l’acte central de celebració d’aquesta efemèride el passat mes de setembre. També s’ha editat una versió curta, d’uns 5 minuts de durada, que serveix per fer una presentació del Consorci. Aquests dos vídeos estan disponibles també en castellà i anglès.

 

L’apartat Besòs Visual també ofereix més novetats:

  • Animació de caràcter didàctic adreçada als més petits i protagonitzada per La Plas, una gota d’aigua que ensenya una família com estalviar aigua i tenir cura del medi ambient.
  • Vídeo Imatges de la Conca del Besòs, un bell recorregut en imatges per tota la Conca, començant per la capçalera, avançant pel tram mitjà i acabant a la desembocadura del Besòs a Sant Adrià del Besòs.
  • Breu vídeo resum de l’acte de celebració del 25è aniversari del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, que va tenir lloc el passat 27 de setembre a la sala La Torreta de Montmeló i on van assistir unes 250 persones.

D’altra banda, a http://besos.cat/recull-de-videos-a-la-premsa/ es pot accedir al recull de notícies i reportatges televisius on el Consorci ha estat notícia.

 

El nou web del Consorci es va posar en marxa el 5 de juny de 2013, Dia Mundial del Medi Ambient, amb l’objectiu d’apostar per la proximitat i la interactivitat, i d’apropar la tasca d’aquest organisme a tota la ciutadania.