Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:09  |  20/01/2020

Data i hora oficial

El temps

S’obre el nou període per participar en el programa del Voluntariat per la llengua

  • Voluntariat per la Llengua

    Voluntariat per la Llengua

20/2/2014

L’Oficina de Català de Montmeló està organitzant la propera edició del Voluntariat per la llengua que es farà durant la segona quinzena de març. Actualment tenim aprenents nous i per poder fer les parelles lingüístiques, necessitem més voluntaris i voluntàries.

 

Tan sols cal tenir més de 18 anys i ganes de conversar 1 hora a la setmana amb algú que està aprenent la llengua o que, tot i tenir-ne coneixements, encara no la parla amb fluïdesa.

 

La participació al Voluntariat per la llengua facilita que les persones incorporin el català de manera natural en les activitats quotidianes, laborals o de relació social. També fa que les persones que parlen habitualment el català no canviïn de llengua si s’adrecen a persones desconegudes o bé es pensen que el seu interlocutor és originari de fora de Catalunya.

 

El Voluntariat per la llengua a Montmeló compta amb la col•laboració de diversos establiments i entitats del poble.

 

Tant si vols deixar-te anar a parlar en català  com si vols ajudar a algú a fer-ho, adreça’t a l’Oficina de Català de Montmeló durant el mes de febrer i març i dóna les teves dades personals: nom, cognoms, edat, adreça completa, telèfon i adreça electrònica. Nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

 

Oficina de Català de Montmeló (pl. de la Vila, 1), montmelo@cpnl.cat

Telèfon 93 572 00 00 (ext. 144).