Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:36  |  21/02/2020

Data i hora oficial

El temps

Espai lúdic i de salut per a la gent gran, a la Plaça Europa

  • Espai Lúdic a Montmeló

    Espai Lúdic a Montmeló

  • Espai Lúdic a Montmeló. Panell indicatiu

    Espai Lúdic a Montmeló. Panell indicatiu

14/2/2014

Avui 14 de febrer de 2014, s'ha posat en marxa, a la Plaça Europa, l'anomenat "Espai lúdic". Es tracta d'un equipament compacte, amb diferents espais i eines per realitzar exercicis bàsics de motricitat a l'aire lliure. Cadascun dels punts d'exercicis, estan degudament explicats, per tal que es puguin realitzar de manera correcta.

 

L'objectiu bàsic d'aquest Espai Lúdic és, fomentar entre la gent gran l'exercici de les capacitats físiques i sensorials, ja que el seu disseny permet que l'utilitzi un ampli ventall de població.

 

A més, aquesta nova instal·lació, ha de servir com a espai de trobada i convivència entre diferents col·lectius d'adults. Per a això, des de l'Ajuntament, es fomentarà l'ús, no només per a la gent gran del municipi, sinó que a més ensenyarà com funciona i que es pot fer a altres col·lectius: escolars, usuaris del pavelló i del Centre Ocupacional, etc .. .

 

Aquest model de l'Espai Lúdic és fruit de l'acord entre l'àrea de salut de l'Ajuntament de Montmeló i el Servei d'Equipaments i Espai Públic de la Diputació de Barcelona.