Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:34  |  28/03/2020

Data i hora oficial

El temps

Amb Esperit de Montjuïc s'inicia la temporada automobilística històrica a Europa

  • L'Esperit de Montjuïc

    L'Esperit de Montjuïc

10/2/2014

Importants descomptes en la compra d’entrades anticipades per a l’esdeveniment, que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 4, 5 i 6 d'abril.    

    

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- La temporada automobilística històrica d'Europa s'obrirà aquest any durant els propers dies 4, 5 i 6 d'abril al Circuit de Barcelona-Catalunya amb la quarta edició de l'Esperit de Montjuïc, el popular “revival” que s'ha transformat en només tres edicions en l’esdeveniment més gran de curses històriques del nostre país. L’Esperit de Montjuïc albergarà les primeres competicions de l'any a Europa en les categories FIA Fórmula 1 Històrica, Grup C, Sports Car, Gentlemen Drivers (GT), Turismes pre-66 i Trofeu Javier del Arco, pensat per a pilots de la península ibèrica.

 

La competició estrella del cap de setmana serà sens dubte la primera prova puntuable per al campionat ‘FIA Fórmula 1 Històrica’, espectacular categoria que la formen els monoplaces de Fórmula 1 de l'edat d'or de la disciplina. Equipats amb motors Cosworth DFV de 3.0 litres, aquests models van competir entre 1966 i 1985. Aquesta F-1 d'Esperit de Montjuïc és un repàs a la història de l'especialitat, amb cotxes dissenyats amb tot l'enginy de les seves respectives èpoques, entre ells els fabulosos monoplaces amb efecte sòl. La gran majoria d'ells van ser pilotats en el seu dia pels asos del moment, com Jackie Stewart, Emerson Fittipaldi, Nicky Lauda, James Hunt, Mario Andretti, entre molts d’altres.

 

D'aquesta manera, poder veure en una mateixa graella vehicles com Lotus 76 i 92, Brabham BT49, Ferrari 312, McLaren MP4, Ligier JS11, Hesketh 308, Tyrrell 006, Surtees TS9 i un llarg etcètera és quelcom que només es pot viure en aquesta competició en la qual, a més, un pilot de casa forma part del grup de favorits: Joaquín Folch, guanyador de la primera de les dues curses disputades en l'edició 2013. La del Circuit de Barcelona-Catalunya serà la primera de vuit curses puntuables per a aquest campionat europeu el 2014.

 

Passar-ho bé en família a l’Esperit de Montjuïc

Les curses i exhibicions de vehicles únics i exclusius a la pista, compten amb l'avantatge afegit que qualsevol que ho desitgi pot apropar-se i barrejar-se amb tot aquest parc de vehicles al pàdoc. Aquesta predisposició es completa amb una oferta que vol involucrar a tota la família, ja que l’esdeveniment és un espectacle pensat per a tots els públics, amb una extensa i variada oferta d'entreteniment per gaudir d'un cap de setmana diferent i en un entorn únic, on l'ambient d’“aquells meravellosos anys” es torna a respirar a través de la música, les atraccions, els actors i la cuidada posada en escena.

 

Aquest any, comprar entrades anticipadament té més premi que mai

Les entrades per a l’Esperit de Montjuïc es podran comprar a les taquilles del Circuit de Barcelona-Catalunya els dies de celebració del “revival”, el 4, 5 i 6 d'abril de 2014, però la novetat d'aquest any en aquest aspecte són els preus econòmics que té la compra anticipada d'entrades. Quant més aviat possible es compri, menor preu es pagarà per elles.

 

Els preus fins al 28 de febrer són de 10€ (divendres 4), 15€ (dissabte 5) i 15€ (diumenge 6), amb la possibilitat d'un abonament pels 3 dies de 36€. A més, el pack familiar (per 2 adults i 2 nens fins a 16 anys), és de 35€. Les entrades anticipades es poden comprar a través del web del Circuit de Barcelona-Catalunya (www.circuitcat.com), de l'Esperit de Montjuïc, Atrápalo i El Corte Inglés.

 

Sobre l’Esperit de Montjuïc

L’Esperit de Montjuïc és el primer “revival” sobre l'esport del motor organitzat a Espanya i la quarta edició se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d'abril de 2014 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Esperit de Montjuïc–Catalunya Classic Revival, pretén traslladar i reviure al Circuit l'ambient i les emocions de l'època daurada de l'esport del motor i molt especialment de les curses que van tenir lloc al parc de Montjuïc, la ‘Muntanya Màgica’, en els anys 50, 60 i 70.

 

La passada edició de l'Esperit de Montjuïc va comptar amb la presència de més de 25.000 visitants durant el cap de setmana.