Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:03  |  18/10/2019

Data i hora oficial

El temps

Noves incorporacions per a treballar pel municipi

  • Promoció Econòmica

    Promoció Econòmica

6/2/2014

Amb l'objectiu de contribuir, en la messura d'allò possible, a reduir la taxa d'atur de Montmeló, que actualment es troba en un 17,7% (lleugerament per sobre de la mitjana comarcal i força més baixa que la zona del Baix Vallès), l'Ajuntament ha contractat aquest febrer 15 persones del municipi, totes elles inscrites a la borsa de treball.


La gran majoria d'aquestes contractacions formen part del programa de suport a diversos serveis municipals amb l'ocupació de persones que es troben en una situació d'especial vulnerabilitat i dependència, de manera que en la selecció es treballa tècnicament de forma conjunta entre la borsa de treball i els Serveis Socials municipals. Paral·lelament, i com no pot ser d'altra manera, cadascun dels departaments on s'incorporen les persones de suport s'encarrega de tutoritzar-les per tal de mantenir la qualitat en la prestació dels diversos serveis.


Els pressupostos per a l'any 2014 contemplen una partida, que amb el nom de MEFO (Mesures Especials de Foment de l'Ocupació) està destinada a ocupar amb contractes temporals de 3 mesos de durada, a una cinquantena de persones en situació de vulnerabilitat. L'Ajuntament doncs, malgrat la conjuntura actual de retallada d'ingressos i de competències municipals, actua directament contra l'atur i dóna feina a ciutadans i ciutadanes de Montmeló amb especial atenció a les situacions de màxima necessitat i vulnerabilitat.