Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:45  |  16/07/2019

Data i hora oficial

El temps

El Procés Participatiu Jove de Montmeló, per a la rehabilitació de l'Antiga Estació, amplia la franja d'edat, de 12 a 35 anys

  • Procés Participatiu Jove

    Procés Participatiu Jove

  • Procés Participatiu Jove

    Procés Participatiu Jove

5/2/2014

El Grup Motor que durant aquests dies està preparant la Jornada Participativa del 22 de febrer, ha ampliat la franja d'edat de 12 a 35 anys, amb la finalitat que més joves puguin participar en el disseny del nou equipament juvenil de l'antiga estació. Des de la Direcció General de Joventut, es va proposar treballar el procés amb els joves de 16 a 25 anys, perquè hi ha estudis que diuen que els usuaris dels equipaments juvenils estan en aquesta franja d'edat. A part dels joves de 12 a 15 que són els que més usos fan d'aquests.


El Grup Motor, considera que el procés pot enriquir-se amb les aportacions dels estudiants d'ESO i de les persones de més edat que desitgin donar la seva opinió sobre l'equipament juvenil, s'ha ampliat la franja d'edat.


Una altra eina de participació que s'obrirà pròximament és un bloc per informar de cadascuna de les accions que durant el procés participatiu es dugui a terme. També es podran fer suggeriments i aportar noves idees de manera oberta i directa.


Recordem que el proper dissabte 22 de febrer d'11 a 14 hores, està convocada LA Jornada Participativa per debatre i parlar sobre el disseny i els usos del futur centre juvenil. El següent pas serà la creació de grups de treball que elaboraran propostes més concretes. La finalitat és que l'equipament sigui un espai dels joves del municipi on puguin decidir que volen en ell.