Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:32  |  17/02/2020

Data i hora oficial

El temps

Llibert, un espectacle teatral reflexiu i excitant, a la Sala Polivalent, el proper 1 de febrer

30/1/2014

Aquesta extraodinària peça teatral de Gemma Brió, dirigida per Norbert Martínez, arriba a la sala Polivalent de Montmeló, el proper dissabte 1 de febrer. Serà la segona obra de la temporada d2014 de la sala. Sense cap dubte, es una gran oportunitat de gaudir de teatre de primera línia, a baix preu.


 

LLIBERT

De: Gemma Brió. Dir: Norbert Martínez. Amb: Gemma Brió i Tàtels Pérez, Mürfila.


 

En situacions límits allò que sembla lògic i racional trontolla. Una mare que espera amb delit l’arribada del seu fill. Una mare que l’estima com s’estima els fills. I arriba l’esperat. Un nadó nascut amb danys cerebrals irreparables. Què significa aleshores estimar? Mantenir la vida d’un ésser que no serà mai feliç, que esdevindrà un mort en vida immers en una decadència progressiva? Que vol dir una vida digna? Que vol dir una mort digna? Gemma Brio firma i protagonitza aquesta reflexió basada en un experiència real que ha dirigit amb gran encert Norbert Martínez. Una tragèdia moderna. El camí des del naixement fins a la mort passen per diagnòstics, dubtes, qüestions ètiques, per preguntes i per projeccions d’una vida que no serà vida.


 

Llibert planteja un tema sempre actual i dolorós del que podem recordar aquella pel·lícula, 'Camino', protagonitzada per l’inoblidable Jordi Dauder, però en decisions molt diferents. L’eutanàsia. L’amor passa per evitar el sofriment de l’ésser estimat? Una tragèdia sense plors ni crist tràgics. Crits d’alegria, de ràbia, de desesperació. Somnis. Guitarra elèctrica. I tot els personatges del món sanitari. Fins i tot, apunts crítics sobre Déu en una relat gens naturalista molt ben estructurat i ben interpretat per Brió, Tàtels Pèrez i la cantant Mürfila. No tothom estarà d’acord amb les decisions, però la posada en escena és vibrant, emocionat, directa. Un treball teatral potent i unes preguntes que cadascú haurà de respondre.


 

Santi Fontdevila (El Periódico)

__________


 

Nou sistema de venda d'entrades


 

Aquest any la novetat és que ja està disponible el nou sistema de venda d'entrades, amb la compra directa del seient per a cada espectacle. D'aquesta manera, el públic assistent realitzarà la compra del seient que desitgi i accedirà a la sala amb el seient numerat. Més ràpid, més fàcil i més còmode!

  • Anar al web de l'Ajuntament i clicar sobre el banner de la "Sala Polivalent".
  • Una vegada a la pàgina de la Sala Polivalent clicar de nou sobre la pestanya "Compra les teves entrades!".

 

Preus i reserves

  • Adults 12 €
  • Carnet Jove 9 €
  • Menors 18 anys 7 €
  • Jubilats 7 €

 

+ info: