Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:03  |  17/07/2019

Data i hora oficial

El temps

Com fer un currículum per trobar feina

  • Curriculum vitae

    Curriculum vitae

8/1/2014

El departament de promoció econòmica segueix apostant per la formació com a eina bàsica per a la inserció laboral. La formació és indispensable per a les persones que es troben en una situació transitòria d'atur i també per als treballadors que volen canviar i millorar el seu posicionament laboral.

 

Amb aquest doble objectiu, l'Ajuntament de Montmeló, ha organitzat una sèrie de cursos gratuïts. Aquests cursos tindran caràcter setmanal i cada mes canviarà la temàtica a debatre. En aquesta ocasió, i valorant que és la primera roda de cursos, s'informarà dels aspectes més importants i necessaris a tenir en compte per realitzar un currículum.

 

El currículum és una eina del tot imprescindible quan es vol trobar feina. Es tracta d’una “radiografia”, un resum escrit i ordenat que ha de recollir les dades personals i de contacte, la formació i experiència laboral, amb l’objectiu de motivar l’interès de l’empresa i aconseguir una entrevista de selecció.

 

Els cursos que s'inicien al gener es realitzaran al Centre de Formació i recursos G2M, els dies 16, 23 i 30 de gener, de 9 a 12.30 hores. Us recordem que les places són limitades i que els interessats han de realitzar prèviament al inscripció en el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament.