Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:42  |  28/01/2020

Data i hora oficial

El temps

El Penal solidari recapta 700 euros per la Marató de TV3

26/12/2013

L'Associació Esportiva de Montmeló, va organitzar el passat diumenge 22 de desembre, per segon any, el Penal Solidari. L'objectiu era recollir diners, destinats a la lluita contra les malalties neurodegeneratives, que aquest any era el centre d'interès de la Marató de TV3.

Durant tot el matí, es va instal·lar un petit camp de futbol a la plaça de la Quintana, per on van passar famílies, infants i diferents esportistes, per xutar un penal, a canvi d'un euro. L'organització va comptar en aquesta ocasió amb la col·laboració del Club Marfil Santa Coloma. Van assistir diversos jugadors del primer equip com Dani Salgado (Pitxitxi de la lliga Nacional de Futbol sala) Adolfo i Eric Martel, tot l'equip juvenil i en representació del club, Óscar Redondo, coordinador del Marfil.

També van haver aportacions d'empreses de la població com Nocicao, Esclat, Aigua del Montseny, Floristeria Flor de Maig, Llibreria Guasch i també del Club Atletisme Montornès i per descomptat de l'Ajuntament de Montmelo. Antoni Guil, també es va sumar a la iniciativa i va tenir ocasió de llançar diversos penals.

Com ja va passar el 2011, l'Associació Esportiva, ha quedat molt satisfeta del resultat i finalitat de l'activitat que que va aconseguir recaptar gairebé 700 €.