Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:06  |  09/04/2020

Data i hora oficial

El temps

Èxit de la II Fira de Nadal

17/12/2013

Després de la bona experiència de la primera edició de la Fira de Nadal de l'any passat, la segona edició, celebrada els dies 13 i 14 de desembre ha estat un èxit de participació.

 

La fira, organitzada per l'Ajuntament, ha comptat amb 34 parades, 10 més que l’any passat, d'artesania en general, artesania alimentària i productes nadalencs, disposades al llarg del carrer Major i la Plaça de la Vila. Més de la meitat de les parades eren d'artesans del mateix municipi, i les parades de fora tenien productes complementaris dels que exposaven els artesans locals.

 

Aprofitant la fira, es va donar l'opció a totes les botigues perquè, sense cost, posessin "comerç al carrer", treure una taula davant del seu establiment. L'Escola de Música, el Club de Hapkido i Four Dance Center van col·laborar en moments puntuals, per ambientar la fira.

 

Amb la Fira del Comerç, Entitats i Artesans i la Fira de Nadal, Montmeló compta amb dues edicions anuals de mostres d'artesania que donen l'oportunitat als artesans del municipide donar-se a conèixer i vendre els seus productes i alhora, suposa una empenta més per a la dinamització del comerç local i general.