Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:42  |  28/03/2020

Data i hora oficial

El temps

Càritas Parroquial rep 1.650 € del Mercat Solidari

20/12/2013

Dijous 19 de desembre, es va fer entrega de tota la recaptació del passat Mercat Solidari a Càritas Parroquial de Montmeló. La regidora de Cooperació, Carme Palacios; el regidor de Serveis Socials, Pere Rodríguez; i l'alcalde, Antoni Guil, al costat de membres de les ONG's, escoles i entitats participants en el Mercat Solidari, es van reunir a l'Ajuntament, per lliurar els 1650 € recollits.


Les representants de Càritas es van mostrar molt satisfetes per l'aportació i van manifestar la gran solidaritat que hi ha entre la població montmelonina, especialment durant aquest últim any. Aquests diners, al costat de aportacions particulars, aportacions de comerços i supermercats, així com la gran quantitat d'aliments recollits al Gran Recapte, serviran per mantenir el magatzem del Banc d'Aliments de Montmeló, molt ben proveït durant més temps.


Després del lliurament, els assistents van poder contrastar opinions sobre les diferents accions i polítiques de solidaritat que es duran a terme el proper any a Montmeló. Els representants municipals es van mostrar receptius a seguir col·laborant activament amb Càritas en els diferents programes que s'estan duent a terme, com el Banc d'aliments frescos i la campanya de Malbaratament d'aliments, així com diferents accions i programes de voluntariat, coordinades des de l'àrea de Serveis Socials.