Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:24  |  14/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Programació especial de Nadal a Vallès Visió

18/12/2013

El Nadal ja és aquí i Vallès Visió, per a celebrar-ho, ha planificat una programació especial per aquestes festes.

Dimarts, dia 24 de desembre, els alcaldes dels sis municipis del Consorci Teledigital Mollet feliciten les festes amb un missatge que es podrà veure la Nit de Nadal, a les 21 hores. A l’endemà, Nadal, Vallès Visió emetrà a les 20.30 hores un espectacle típic d’aquestes dates: Els Pastorets. Una història ben coneguda per tothom i que representa la Companyia Puça Espectacles al Casal de Vallromanes. Per Sant Esteve, també és dia d’estrenes a Vallès Visió. A les 20.30 hores, emetrà els projectes que s’han presentat a la I Mostra de Curtmetratges sobre Montornès Nord, organitzada per l’Ajuntament del municipi, i que forma part del programa de celebració del 50è. aniversari del barri.

 

L’última setmana de l’any és temps de recordar. A Vallès Visió, volem compartir amb tots els espectadors els moments més especials d’aquest 2013. Dilluns, 30 de desembre, a les 22 hores, Albert Maspons ens aproparà tot allò que ha estat notícia al Baix Vallès en l’àmbit esportiu: repàs de les activitats i resultats dels clubs esportius de la comarca, noms propis, campionats, etc. Una hora amb tota la informació esportiva de l’any que deixem enrere. A l’endemà, dia 31, últim dia de l’any, Sara Escriu serà l’encarregada de repassar aquelles notícies que ens ha deixat 2013 al Baix Vallès: en l’àmbit polític, social, econòmic, cultural, etc. Tot, en un resum d’una hora que es podrà veure a partir de les 22 hores.

 

A banda dels continguts propis, Vallès Visió també celebra les festes de Nadal amb tota Catalunya a través de la Xarxa Audiovisual Local. La música centra la programació de Nadal de la Xarxa a través dels concerts dedicats a diferents estils i gèneres: la Nit de Nadal, a les 23 hores, els espectadors de Vallès Visió podran gaudir d’un concert de Gospel, mentre que el dia 25, a les 22 hores, serà la música de cambra la protagonista a Vallès Visió amb el concert de la Filharmonia Orquestra de Cambra. La programació de Nadal es completarà amb el tradicional resum de l’any, que s’emetrà a Vallès Visió el dia 31 a les 23 hores, i un especial amb la previsió d’actes que protagonitzaran el 2014, que es podrà veure el dia 1 de gener a les 21.30 h.

 

Tot l’equip que fa possible cada dia Vallès Visió us desitja unes bones festes i un any 2014 carregat de bones notícies!