Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:19  |  18/09/2019

Data i hora oficial

El temps

El Grup de Gospel de l'Escola Municipal de Música, realitza un "verkami" per a gravar un CD

12/12/2013

Amb motiu del 10è Aniversari del Gospel Montmeló, els components del cor estan programant una sèrie d'activitats, que començaran amb el Concert del dissabte 21 de desembre a l'Església Santa Maria. Durant l'any 2014 realitzaran altres activitats commemoratives i, paral·lelament, han llançat un verkami per recollir diners, amb la finalitat de gravar un CD del repertori d'espirituals que ofereixen en els seus concerts.

 

La Modalitat de verkami, és una iniciativa de micromecenatge mitjançant internet, per la qual, les persones interessades en el projecte, poden oferir un donatiu, a canvi de diferents ofertes. En aquest cas els donatius poden ser de 5, 10, 15, 20 o 25 euros. Cadascun d'aquests donatius tenen una oferta a canvi.

 

El verkami del projecte del grup de Gospel és d'un total de 2.500 €, dels que ja han obtingut més de 1.000 €. Queda per davant poc menys d'un mes per aconseguir els 1.500 € restants. Emplacem i animem a la ciutadania de Montmeló que visitin la web del projecte i valorin la possibilitat d'oferir un micromecenage perquè el grup de Gospel pugui realitzar la gravació del CD.

 

Podeu consultar el verkami del Grup de Gospel de Montmeló, fent clic aquí.