Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:10  |  26/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Les obres del carrer Cucurny entren en la fase final d'execució

12/12/2013

Durant la segona i tercera setmana de desembre, es durà a terme la col·locació de la senyalització del carrer de la Cucurny i s'entrarà d'aquesta manera, a executar les darreres feines d'acabat al carrer de Salvador Espriu.

 

Paral·lelament s'actuarà en la millora del drenatge de la plaça Constitució a l'alçada del carrer de la Pubilla, i també es realitzarà la cubrició de l'antic dipòsit de gasoil de la Cucurny, el qual ha estat netejat i inertitzat un cop obtinguts els resultats de l'anàlisi geotècnic, que indiquen que no hi ha hagut filtracions i que el subsòl no està contaminat.

 

Durant aquest període de temps, la circulació pel carrer de la Cucurny restarà restringida a l'accés exclusiu de veïns al seu garatge, no permetent-se la circulació de vehicles pesats.

 

Finalment, el 8 de gener és la data prevista per a dur a terme l'asfaltat de tot el sector; carrer de la Cucurny, Salvador Espriu i carrers de l'entorn de la plaça Constitució. Un cop asfaltat es procedirà a realitzar la senyalització horitzontal i es donarà l'obra per finalitzada, moment en que posarà en servei tota la vialitat del sector.