Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:12  |  29/03/2020

Data i hora oficial

El temps

Nou conveni amb la Unió de Botiguers

26/11/2013

L'Ajuntament de Montmeló i la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló fa més de 10 anys que treballen conjuntament per a la dinamització comercial del municipi. Hi ha reunions periòdiques de treball i s'organitzen conjuntament diverses activitats, d'entre les quals sobresurt amb força la Fira del Comerç.

En aquest sentit, ambdues entitats han signat darrerament un nou conveni de col·laboració pel qual, mercès al suport que s'ha aconseguit de la Diputació de Barcelona per a aquest sector, s'incrementa substancialment la subvenció que rep la Unió de Botiguers.

En la darrera reunió, ambdues entitats van fer un repàs de les darreres actuacions realitzades, així com de la previsió per a aquestes festes de Nadal i l'any que ve, entre les que hi ha la posada en marxa des de l'Ajuntament d'una aplicació mòbil on els establiments tindran un nou mitjà de promoció i comunicació. Alhora, es va informar la junta de la UBCM de les novetats en matèria de planificació urbanística i la junta va exposar a l'Ajuntament diverses qüestions que afecten i preocupen el comerç del municipi.