Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:36  |  07/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Maria del Mar Madrid Martínez compleix 105 anys

14/11/2013

El passat 11 de novembre de 2013, la veïna més gran de Montmeló , Maria del Mar Madrid Martínez , va complir 105 anys . Amb motiu del centenari aniversari , l'alcalde de Montmeló i diferents mitjans de comunicació , van estar al seu domicili , per felicitar aquest important esdeveniment .

 

Maria del Mar viu amb la seva filla menor i el seu gendre des de fa 7 anys , de manera definitiva , encara que anteriorment ja havia passat temporades a Montmeló. Antoni Guil va departir amistosament amb Maria del Mar i amb tota la família i es va mostrar especialment content ja que la família Madrid Martínez són de Fondón, un poble d'Almeria pròxim al poble natal l'alcalde.

 

Com a representant del municipi, Antoni Guil li va fer entrega d'un ram de flors i d'un llibre d'imatges històriques de Montmeló. Malgrat les deficiències normals de l'avançada edat , Maria del Mar es troba sana i molt ben atesa per la seva família, i fins i tot va compartir amb tots els presents una copa de cava i el pastís del 105 aniversari.