Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:32  |  15/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Gran participació en totes les activitats de la Setmana de la Gent Gran

25/10/2013

Entre el 14 i el 20 d'octubre s'han celebrat les activitats dedicades a la gent gran de la localitat. En totes elles l'afluència ha estat un èxit. Els esmorzars saludables , que van comptar amb la col·laboració dels restaurants Can Serra i Central, van tenir una participació de més de 80 persones. Tots els tallers organitzats també van comptar amb gran afluència de participants.

 

Una altra ativitat destacable va ser el torneig de dòmino entre el Casal de la Gent Gran i el Trencadís. La excursió i visita realitzada a Mons Observans també ha estat una de les novetats d'enguany. Però va ser l'actuació del grup de Gospel de l'Escola de música l'activitat que va aconseguir reunir més públic, més de 140 espectadors van aplaudir efusivament el concert de gospel. Els concursos també van reunir un gran nombre de participants, sobretot el de coques i truites que va reunir participants i molts degustadors.

 

La setmana es va tancar diumenge amb el multitudinari berenar d'homenatge als majors celebrat al pavelló. 490 persones van assistir a l'esdeveniment que va voler ser un modest homenatge a les persones majors que avui en dia són, tal com va dir l'alcalde, " el suport de moltes famílies que es troben en dificultats familiars i econòmiques". Per la seva banda, Pere Rodríguez va parlar dels moments difícils i les retallades econòmiques que el govern vol aplicar en qüestió de polítiques socials i de dependència, però va garantir que "des de l'Ajuntament se seguirà treballant pel sector de la gent gran de Montmeló". Aquest berenar va ser preparat i organitzar per tot l'equip de tècniques de l'àrea de Serveis Socials, així com per un gran grup de voluntàries i col·laboradores. Tot el servei de càtering i productes que es van servir van ser de proveïdors del comerç local. L'acte va acabar al so de la música del Duet Esquitx que es va encarregar d'amenitzar la vetllada.