Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:48  |  12/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Tancades les inscripcions de la Ruta de les Fonts

7/11/2013

La Caminada a la Ruta de les Fonts tanca les inscripcions tres dies abans del previst. En aquests moments ja s'han atorgat els 400 dorsals als que l'organització ha limitat la participació. Per això s'espera un ple d'assistents a la caminada.


Recordar un seny més als participants que la sortida i l'arribada serà aquest proper diumenge 10 novembre, 2013, a l'exterior de la Torreta, a partir de les 9 hores. És convenient estar 30 o 15 minuts abans de la sortida, per realitzar el degut control de dorsals a les taules de control.


Com ja s'ha vingut recordant, enguany, Càritas Parroquial tindrà un punt de recollida de menjar i roba, on tots els assistents podran dipositar el seu ajut.


 

RECORREGUT

El recorregut es farà per la serra de Sant Mateu, amb sortida i arribada a Montmeló. Podreu triar entre dos itineraris. Un d’aproximadament 18 quilòmetres i un altre d’uns 12 quilòmetres per camins forestals i algun caminet amagat, que ens permetran conèixer un indret molt bonic i desconegut per a molta gent del poble.

 

NORMATIVA

  1. La sortida serà a les 9 h del matí al Centre Cultural la Torreta de Montmeló situat al carrer Folch i Torres s/n.
  2. El camí estarà degudament senyalitzat amb marques blanques de guix, alguns cartells i cinta. Durant el recorregut hi haurà 3 o 4 llocs d'avituallaments i controls, en funció de la ruta triada.
  3. La caminada tindrà dos itineraris de diferent dificultat, un d’uns 18 quilòmetres i un altre d’uns 12 quilòmetres. L’arribada serà al Centre Cultural la Torreta.
  4. L’organització no es farà responsable dels possibles accidents.
  5. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.
  6. La Caminada Ruta de les Fonts s'ha de realitzar a peu, és oberta a tothom i no té caràcter competitiu.
  7. Tots els participants rebran esmorzar, avituallaments i participaran en diferents sorteigs de material divers (entrades circuit, material de muntanya...)
  8. L'Esmorzar només es repartirà a la Font de la Mercè (excepte els entrepans especials que es donaran a la sortida) i cadascú pot triar on menjar-se'l. Els qui facin la Ruta llarga se'l poden menjar un cop pugin al Coll de Castellruf, però l'avituallament no serà tan complet com a la Font de la Mercè.

Per a més informació:

esports@montmelo.cat

Telf. 93 568 28 07

www.montmelo.cat