Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:59  |  02/07/2020

Data i hora oficial

El temps

Torna a Montmeló el "Client Misteriós"

10/10/2013

Durant els mesos d’octubre a desembre de 2013, ciutadans que visquin o treballin a Montmeló escollits aleatòriament des de l’Ajuntament es podran presentar a qualsevol establiment de la localitat per efectuar les seves compres. Després de la bona acollida que va tenir aquesta campanya l’any passat, es repeteix enguany, amb la voluntat que hi hagi més participació de clients misteriosos.

 

A ciutadans escollits se’ls haurà citat prèviament, un per un, i se’ls entregarà un breu qüestionari amb el qual hauran d’avaluar els establiments en una o diverses compres que hi facin. En el qüestionari es valoraran elements com ara l’atenció rebuda i el servei prestat, la diversitat d’oferta existent, les condicions del local, la informació sobre preus o serveis, els serveis afegits que es donen, l’etiquetatge i la retolació, per part dels establiments.

 

Cada client misteriós haurà de presentar a l’Ajuntament una fitxa per a cada establiment on hagi anat a comprar durant aquest període. Entre tots els clients misteriosos se sortejarà una entrada doble per al Gran Premi de F1 2014 al Circuit. Si es detecta que el client misteriós no ha actuat d’incògnit aquella persona quedarà fora de l’opció de premi.

 

Amb les dades recollides es farà un informe confidencial que es passarà individualment als establiments visitats per tal que aquests siguin coneixedors tant de les percepcions i opinions sobre els seus punts forts, com de les mancances detectades i tinguin l’oportunitat d’esmenar-les. L’establiment que es destaqui especialment en aquesta campanya rebrà públicament un distintiu per part de l’Ajuntament. El distingit l'any passat fou la Peixateria Carbó, del carrer Diputació.