Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:44  |  26/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Octubre, mes de la Gent Gran

10/10/2013

Amb el començament del nou curs, el Casal de la Gent Gran va posar al carrer la nova programació de tallers que han començat a d'octubre. 14 tallers conformen la programació que va des del clàssic taller de ganxet , passant per les sevillanes i les sardanes , fins als més innovadors , com són la fotografia digital i el txi kung.

 

A tota aquesta activitat , se suma ara la programació d'actes de la Setmana de la Gent Gran. Entre els dies 14 i 20 d'octubre , la gent gran de Montmeló gaudiran d'un bon grapat de tallers , concursos , projecció de pel·lícules , xerrades , etc ...

 

La majoria de les activitats programades es realitzaran al mateix Casal de la Gent Gran, encara que en algunes ocasions, per la capacitat de l'espai o perquè l'activitat ho requereixi, aquestes es realitzaran en altres equipaments. Aquest any es repeteixen els esmorzars saludables que tant d'èxit van tenir en l'edició anterior. Entre els diferents tallers destacar el de risoteràpia a càrrec de X-Conecta y el de massatges a càrrec de Vidakinesiologia. També hi hauran activitats que realitzaran la gent gran per a altres col·lectius , aquest és el cas de taller de contes que explicaran als petits alumnes de l'Escola Bressol La Fireta i el campionat de dòmino que disputaran amb membres del Trencadís. Una altra activitat esperada i que a més tindrà la seva part competitiva serà el concurs de truites i coques de recapte. Una de les col·laboracions més destacables serà el concert de gospel que el grup de l'Escola de Música de Montmeló oferirà a tota la gent gran a la sala de la Concòrdia. La setmana es clausurarà el diumenge 20 amb un berenar d'homenatge al pavelló poliesportiu . Recordem que la inscripció per a aquesta activitat finalitzarà el dia 11 i que s'està efectuant a l'Ajuntament, de 10 a 13 hores.

 

Els actes d'aquesta Setmana de la Gent Gran compten amb un gran nombre d'entitats i comerços col·laboradors que d'una manera o altra han volgut també retre homenatge a aquest col·lectiu. En aquesta edició han col·laborat: la Diputació de Barcelona, el Racó de les Flors, el Trencadís, l'Escola Bressol La Fireta, la Farmàcia Fajas, el grup de Gospel Montmeló, el restaurant Can Serra i el restaurant Central.

 

Finalment recordar que durant tota la setmana, alguns comerços adherits a la campanya del carnet GGM, oferiran descomptes especials en els seus serveis, així com el mercat setmanal que realitzarà ofertes i descomptes per als usuaris del carnet.


Informació relacionada