Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:50  |  27/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió estrena dijous Caps inquiets

7/10/2013

La televisió del Baix Vallès estrena la tardor amb un nou espai. Es tracta del programa Caps Inquiets, que s’emetrà cada dijous a les 21 h. i que compta amb la col·laboració de Borboleta Produccions.

 

Caps inquiets s’estructurarà en dues parts diferenciades. A la primera, podrem conèixer “caps inquiets” del Baix Vallès. Persones tot terreny que s’apunten a tot tipus de projectes i els realitzen amb passió. Personatges que coneixerem gràcies a la conductora del programa, Bea Amado-Lóriga, qui els entrevistarà de manera distesa i divertida en diferents espais del Baix Vallès. Caps inquiets és, doncs, un homenatge a totes aquelles persones que han destacat en diversos àmbits: l’esport, la música, el periodisme, l’art, la tecnologia... La segona part del programa està dedicada a conèixer les iniciatives empresarials, els projectes cooperatius, solidaris, musicals... interessants i novedosos del nostre territori.

 

Borboleta és la productora que durant la temporada passada ja va atraure al públic de Vallès Visió amb el programa Sinergies que va tenir una excel·lent rebuda. Ara, explica Bàrbara Arco, de la productora Borboleta, “l’objectiu és demostrar que al Baix Vallès s’hi fan moltes coses, hi ha moviment i gent amb idees i amb ganes de materialitzar-los”. Arco també ha subratllat que “ens agrada conèixer persones interessants que viuen amb passió el que fan, perquè així és com nosaltres vivim la nostra feina. Ens agrada captar l’essència de cada projecte i explicar-lo com una petita història, propera i original”. Caps inquiets s’uneix d’aquesta manera a la graella de Vallès Visió que compta ja amb 10 programes propis.

 

+info:

www.vallesvisio.cat

twitter.com/vallesvisio

facebook.com/tvvallesvisio