Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:37  |  17/07/2019

Data i hora oficial

El temps

L'alcalde Antoni Guil viatja a Madrid per reunir-se amb membres de la Comissió de Foment del Congrés dels Diputats

19/9/2013

Ahir dimecres 18 de setembre l’alcalde, Antoni Guil, va mantenir entrevistes amb diputades i diputats membres de la Comissió de Foment del Congrés dels Diputats a Madrid, Ascención de la Heras (Izquierda Unida), Laia Ortiz (ICV-EUiA), Teresa Jordà (ERC) i amb els diputats Andrés Ayala (PP) i Rafael Simancas (PSOE), acompanyat del també diputat i veí, Roman Ruiz (PSC). Així mateix, en el mes de juliol, es va reunir amb Pere Macias (CiU). El motiu d’aquestes trobades és el de cercar els suports per a que el Projecte de Llei de Pressupostos 2014 prevegi una partida d’inversió per a poder iniciar les obres d’integració urbana del soterrament que ha de realitzar Adif.

 

L’Alcalde ha rebut una resposta positiva a la sol·licitud i la predisposició i el compromís dels grups de l’oposició de presentar una proposta per a que aquesta inversió s’incorpori als pressupostos, en cas que el Govern no ho contempli inicialment i en el mateix sentit per part del diputat del PP per influir per a que el Ministeri de Foment ho contempli en el seu pressupost d’inversions.

 

En el decurs de les reunions s’ha explicat la evolució de l’obra i els compromisos adquirits per les administracions al protocol 2005 i a l’addenda al protocol de 2010 i la necessitat que l’obra tingui continuïtat fins a la finalització de la integració urbana del soterrament.

 

Durant la jornada l’Alcalde s’ha entrevistat amb Antonio Gutiérrez Blanco, Director General d’Explotació i Construcció d’Adif per a fer seguiment del procés d’encàrrec del projecte d’integració urbana que ha de fer aquesta empresa.