Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:41  |  19/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Jornada festiva de "Catalunya contra el càncer" al Circuit

17/9/2013

Catalunya Contra el Càncer de Barcelona amb la col·laboració del Circuit de Barcelona-Catalunya van organitzar el passat diumenge 15 de setembre la “VI Jornada aecc & Circuit de Catalunya”. Un dia d’oci al Circuit per als nens malalts de càncer i les seves famílies.

 

L'ajuntament de Montmeló realitza una gran tasca de col·laboració, desde la Policia Local, coordinant la presència de tots els cossos de seguretat que durant aquesta jornada hi participen.

 

Les activitats van començar a les 10 hores i es van prolongar durant tot el dematí. La regidora de Salut i de Educació, Maria Jesús Prieto; va ser una de les persones presentadores de la jornada, juntament a altres col·laboradors de l'esdeveniment i als organitzadors. A mes, també van estar present el Grup de Voluntaris de Protecció Civil de Montmeló, i la Policia Local, que van participar de manera activa ensenyant a grans i petits els vehicles.

 

Entre les activitats de lleure organitzades es va fer una visita guiada per les instal·lacions del Circuit, diferents tallers de manualitats i una de maquillatge facial i l’activitat estrella, “La Tanda contra el càncer”, que va ser l’activitat més esperada pels més petits que van pujar als cotxes d’alta gamma (Porsche, Lamborgini, etc) de particulars procedents de diferents concessionaris i Clubs d’arreu de l’estat i van fer dues voltes al circuit. Els infants van viure l’experiència de ser copilots i coneixer la velocitat i l’emoció de córrer en un dels circuits més emblemàtics del mon.