Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:48  |  19/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Es presenta el nou curs escolar a la Sala de la Concòrdia

11/9/2013

Des de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montmeló, s'ha presentat, el passat 10 de setembre, el nou curs escolar a tot el col·lectiu de professors i professores dels diferents centres educatius del poble.

 

Aquest acte de presentació, que es realitza per primera vegada a la localitat, ha tingut lloc el passat migdia a la Sala de la Concòrdia. L'acte ha estat presidit per l'alcalde, Antoni Guil, la regidora d'Educació, María Jesús Prieto, i la inspectora, Rosa Borràs. Un centenar aproximat de professors, tècnics i treballadors dels centres educatius de Montmeló ha acudit a la presentació

 

L'objectiu era donar a conèixer el poble de Montmeló, els seus principals trets i característiques que el diferencien d'altres localitats, principalmenta als nous mestres que per primera vegada arriben a la nostra localitat i que d'aquesta manera puguin fer-se una idea més ràpida i concisa del poble i de la seva gent. Per això, s'ha projectat un vídeo sobre Montmeló, realitzat amb motiu del projecte de Pla Educatiu de Montmeló.

 

Antoni Guil ha fe la introducció de l'acte i ha donat la benvinguda a tot el col·lectiu educatiu. A continuació, Rosa Borràs s'ha presentat com a nova inspectora i ha mostrat el seu interès per treballar de manera conjunta amb professors i tècnics de les escoles. Finalment, María Jesús Prieto ha ofert totes les vies possibles de col·laboració entre administració i professorat i ha emplaçat a tots els assistents a participar en tot moment i des dels diferents àmbits possibles: consell escolar, ampas, etc ...

 

Aquesta és la primera presa de contacte que des de l'Ajuntament es realitza amb el professorat de la localitat que a partir del pròxim 12 de setembre començaran les classes del nou curs 2013-2014.