Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:16  |  15/11/2019

Data i hora oficial

El temps

La UNED obrirá el període de matriculació el proper 12 de setembre

9/9/2013

Les persones interessades a cursar les proves d'accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys, podran realitzar mitjançant els serveis de la UNED (Universitat Nacional d'Educació a Distància) que s'ofereixen a les instal·lacions de la G2M.

 

La matrícula del nou curs 2013-2014 comença el proper 12 de setembre i finalitza el 28 del mateix mes. Els horaris d'atenció al públic per a aquest tema serà:

 

Dilluns i dimecres de 09.00 a 11.00 h

Dimarts i dijous de 17.00 a 20.00 h

               

+ info: a8056021@xtec.cat

           935720997

__________

 

Sobre la UNED

La Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED), és una universitat pública espanyola d'àmbit estatal. Es tracta d'una Universitat que comença les seves activitats acadèmiques en 1973. La UNED imparteix cursos a distància per mitjà de suport audiovisual i internet.

 

Té la seva seu central a Madrid, en els campus de Senda del Rei i de Ciutat Universitària. Per les seves especificitats i àmbit d'actuació, no ha estat adscrit a cap comunitat autònoma, estant sota la tutela del Ministeri d'Educació i Ciència del Govern d'Espanya.

 

En atenció a les seves especials característiques, la Llei Orgànica d'Universitats 6/2001 (LOU) li garanteix a la UNED el mateix grau d'autonomia que a les restants Universitats espanyoles.

 

Després de més de trenta anys de funcionament i prop de 180.000 alumnes (si sumem els quals cursen carreres reglades, programes d'Ensenyament Obert i els cursos de Formació del Professorat) ocupa el primer lloc, per nombre d'alumnes matriculats, de totes les Universitats espanyoles; i és la segona d'Europa després de la Open University del Regne Unit.

 

La UNED combina la tradicional metodologia a distància amb l'ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació a través dels seus cursos virtuals en Internet, la televisió educativa, els programes de ràdio i el suport als seus alumnes mediantes tutories presencials d'assistència no obligatòria en la seva xarxa de Centres Associats.

 

+ info: www.uned.es