Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:38  |  31/03/2020

Data i hora oficial

El temps

Presentades les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez

5/9/2013

La prova de resistència, que tindrà lloc al Circuit del 6 al 8 de setembre, ha estat presentada a la seu del RACC de Barcelona

    

A falta de dos dies per a donar inici a la 16ª edició de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez al Circuit de Barcelona-Catalunya, la prova de resistència ha estat presentada a la seu del RACC de Barcelona.

 

L’acte ha estat presidit per Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, acompanyat per Vicenç Aguilera, president del Consorci del Circuit de Barcelona-Catalunya; Enric Cucurella, vicepresident del RACC; Xavier Amador, director de Relacions Institucionals de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona; i Antoni Guil, alcalde de l’Ajuntament de Montmeló.

 

Vicenç Aguilera: “El comunicat d’aquest canvi de nom l’hem fet previ a aquestes 24 Hores perquè era el moment més adient quan la nostra intenció és apropar Montjuïc a Montmeló. Les 24 Hores ens apropen a Montjuïc històricament i és una prova que l’hem hagut d’internacionalitzar, i això ho hem d’agrair a Creventic. Estem molt contents perquè tenim 62 equips i serà un espectacle molt bonic, el Circuit hi ha posat molta il·lusió i esperem que sigui tot un èxit”.

 

També hi han estat presents alguns dels pilots que prendran part a la cursa de les 24 Hores, com Aleix i Pol Espargaró (Black Motorsport 2/Renault Clio Cup), Albert Costa (Bremer Racing/Ferrari 430 GT3 Scuderia) o Francesc Gutiérrez (Breizh Motorsport/Seat Leon Supercopa), així com també representants d’equips com Monlau Competición.

 

Aleix Espargaró: “Els cotxes m’al·lucinen i m’agraden tant com les motos. En cotxe he competit sobre gel a Andorra i al CER i sempre em diverteixen molt. Quan em van trucar no ho vaig dubtar”.

 

Pol Espargaró: “La meva primera experiència va ser al CER i per mi va ser tot nou. El canvi és molt extrem, la velocitat, el pas per corba... Serà molt divertit, tenim moltes ganes de pujar al cotxe i ens fa molta il·lusió aquesta experiència”.

 

Albert Costa: “Porto molts mesos parat, pràcticament onze. Vaig rebre una trucada de Ferrari Anglaterra i els hi vaig dir que jo podia donar gas per les 24 Hores. Demà serà la primera prova amb el cotxe i crec que no serà fàcil”.

 

Les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez se celebraran del 6 al 8 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya i compten amb una graella de 62 inscrits, on destaca la qualitat de les unitats que prendran part a la prova, amb sortida a les 12h del dissabte.

 

Entrada gratuïta i visita al pit-lane

L’entrada al Circuit de Barcelona-Catalunya és gratuïta de divendres a diumenge per a tots els espectadors, Abonats Socis i Oficials del Circuit, per tal que els aficionats puguin apropar-se a la resistència i gaudir de la màgia de la cursa. A més, es podrà fer gratuïtament una visita al pit-lane el dissabte, de 10.30 a 11.00h. També s’ha habilitat una zona de càmping gratuït al bosquet de la Tribuna G (zona de picnic).