Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:51  |  17/07/2019

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió, emetrà dos programes especials on es recordarà els millors moments de la temporada 2012-2013 de l’esport base de la nostra comarca

22/8/2013

Un programa conduït i presentat pel cap d’esports del canal, Albert Maspons

Futbol, bàsquet, vòlei, futbol sala, hoquei, karate, atletisme, escacs, tennis, handball... l’esport ocupa un espai important a Vallès Visió. A La Jornada, la secció d’esports dels espais informatius, el resum esportiu de diumenge, les transmissions esportives... l’esport és el protagonista. Per això, "hem volgut recordar els millors moments i fer un programa especial dedicat a l’esport base que es podrà veure en dos especials que emetrà Vallès Visió."

D’una banda, dilluns, 26 d’agost, a les 21 h., la televisió pública del Baix Vallès recordarà els millors partits de la temporada 2012-2013. Un programa de 30 minuts de durada dirigit pel cap d’esports de Vallès Visió, Albert Maspons. La segona part d’aquest especial sobre l’esport base s’emetrà la primera setmana de setembre, el dilluns dia 2, a les 21 hores, amb un programa dedicat als campionats i tornejos en els què han participat els equips i esportistes del Baix Vallès.

Tots dos programes es podran veure a la pàgina web de Vallès Visió, www.vallesvisio.cat