Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:43  |  25/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Taula rodona d'entrenadors de primera línia, al XV Congrés ANEFS a Montmeló

5/7/2013

L'acte va comptar, entre d'altres, amb la presència de Xesco Espar i Víctor Muñóz


El dissabte 29 de Juny, dia central de la Festa Major de Montmeló, se celebrava paral·lelament, a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament, una taula rodona d'entrenadors d'alt nivell. Aquesta activitat s'emmarcava dins dels actes de la XV Congrés ANEFS, organitzat per l'Associació Nacional d'Entrenadors de Futbol Sala.


Els cinc entrenadors van ser: Xesco Espar (Handbol), Eduard Castro (Hoquei sobre patins), Pedro Martínez (Bàsquet), Víctor Muñoz (Futbol) i Diego Ríos (Futbol sala). Aquests cinc esports formen el CNED (Consell Nacional d'Entrenadors Esportius), una associació d'associacions d'entrenadors esportius, el millor escenari per poder compartir experiències.


Els ponents, van mantenir l'interès de la conferència, explicant no només experiències sinó també proporcionant solucions a les temàtiques proposades: gestió de vestuari i gestió de partits. Els entrenadors presents com a assistents van conèixer de primera mà les opinions i punts de vista d'altres esports, una riquesa molt bona per a l'aprenentatge, i sobretot la comprensió de com resoldre els problemes.


A la nit es va clausurar el XV Congrés ANEFS, amb un sopar al qual va assistir l'alcalde de Montmeló, com a representant de la institució municipal col·laboradora. En el sopar es va fer entrega de premis i diplomes als assistents.