Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:21  |  23/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Gran èxit del 1r Circuit de Tapes de Montmeló

19/7/2013

De l'11 al 14 de Juliol, ha tingut lloc el 1er Circuit de Tapes, organitzat per la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló, amb la col·laboració de l´Ajuntament, el CCAM, la Diputació de Barcelona, les Caves VARIAS i el Circuit de Catalunya.

 

L'organització d'aquesta activitat, s'ha mostrat plenament satisfeta de l'acollida popular que ha tingut aquest primer circuit de tapes. La dinàmica del concurs consistia en fer un tast de les nou tapes dels establiments participants. Mitjançant una targetes de participació, que eren segellades a mida que es realitzava la degustació, els ciutadans i ciutadanes votaven la millor tapa i, al mateix temps, participaven en el sorteig d'un premi de 200 € en vals de compra per bescanviar als establiments associats i de 22 visites guiades dobles, al Circuit de Catalunya.

 

El guanyador del premi de 200 € ha estat Josep M. Miralles. La millor tapa i establiment guanyador d'aquesta primera edició, ha estat el Restaurant La Cafetera. El seu propietari, Dani, va ser obsequiat amb el premi d'un Jeroboam de "Pere Punyetes" de mans d'Eddy Roca, cortesia de les Caves VARIAS.

 

Durant els 4 dies, els comerços han elaborat unes 300 tapes. Els establiments participants han destacat que la campanya ha fet que des de dijous sortís molta gent al carrer en grups familiars o d'amics, per degustar les tapes. Segons els organitzadors, que es mostren gratament sorpresos per l'èxit obtingut "era molt fàcil veure la gent passejant amb la invitació de participació a les mans comentant a quin lloc tocava anar a fer la següent degustació de la tapa".

 

Les xarxes socials també han ajudat a la difusió del circuit de tapes, amb comentaris molt positius i fotografies dels productes oferts. La finalitat de la Campanya, que era dinamitzar els establiments amb nous possibles clients, s'ha complert àmpliament. Gràcies a l'èxit obtingut, i sempre intentant millorant petites coses, la Junta de l'UBCM ja es planteja una propera edició.