Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:47  |  25/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Els grups de treball del Pla Estratègic recullen les principals reflexions sobre les propostes tractades en les diferents reunions

16/7/2013

El document que els grups de treball del Pla Estratègic de Montmeló ha presentat, recull les principals reflexions, aportacions i idees expressades durant les reunions dels Grups.

 

Els Grups de treball esdevenen un moment clau en el procés d’elaboració del Pla Estratègic de Montmeló ja que constitueixen un espai de reflexió rigorosa per incorporar al document del Pla la visió i les perspectives i propostes socials, econòmiques i territorials dels ciutadans i ciutadanes de Montmeló.

 

Els Grups de Treball són, doncs, les unitats bàsiques de deliberació i participació del Pla Estratègic. Els principals objectius dels Grups són:

  • Socialitzar el procés d'elaboració del Pla Estratègic i el document propositiu, on es presenten la visió, les finalitats i els eixos estratègics.
  • Aprofundir en l’estratègia a partir del debat i la circulació d’idees i recomanacions de les persones assistents.
  • Identificar aquells objectius, criteris d’actuació i temes que es consideren claus.
  • Concretar els criteris d’actuació, així com recollir noves propostes i projectes a desenvolupar.

Les sessions dels Grups van tenir lloc durant els dies 23 i 30 de maig al Centre de formació municipal G2M. El primer dia es va reunir el Grup de societat i governança; mentre que el segon dia ho va fer el grup que abordava els temes d’economia i territori.

 

Informe Grups de Treball Pla Estratègic de Montmeló


Informació relacionada