Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:53  |  27/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Mons Observans tanca la temporada amb les Nits d'Estiu a la Romana

11/7/2013

 

Des de l'obertura del jaciment romà de Can Tacó, l'octubre del passat any, s'han organitzat de manera periòdica tot un seguit d'activitats com visites teatralitzades i tallers d'arqueologia per als petits.

 

Abans de reprendre el nou curs al setembre, en el jaciment de Mons Observans i sota el nom de Nits d'estiu a la Romana, es realitzen activitats nocturnes. La primera va ser una representació teatral anomenada "Conversa de meuques". Aquest cap de setmana, s'organitza un taller de fotografia nocturna per als aficionats a aquesta pràctica. El divendres 12 es realitzaran les fotografies i el dissabte 13, es farà la projecció.

 

Per tancar el cicle, el proper dissabte 20 tindrà lloc un "Convivium" que constarà d'una especial visita al jaciment i finalitzarà amb un sopar de cuina romana.

 

Per saber els preus d'aquestes activitats i ampliar informació, poden posar-se en contacte amb el Museu de Montmeló ((93 572 11 66) on a més podran realitzar les inscripcions a les diferents activitats estivals.