Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:27  |  24/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Lliurament dels Premis Vallès Visió

14/6/2013

La celebració es podrà veure per Vallès Visió dissabte, 15 de juny, a partir de les 22 hores i també per la pàgina web, www.vallesvisio.cat


Montornès acull aquest divendres, 14 de juny, l’acte de lliurament dels Premis Vallès Visió. Aquesta tercera edició es farà a la recent inaugurada Sala Cultural Montbarri, de Montornès Nord.


Aquests premis tenen com a finalitat distingir a aquelles persones o entitats que han destacat el darrer any per la tasca realitzada, per la seva trajectòria o bé per portar el nom dels municipis baixvallesans més enllà de les nostres fronteres. En total seran 6 premis que es repartiran entre les persones o entitats dels 6 municipis que conformen el Consorci Teledigital Mollet.


L’acte de celebració dels Premis Vallès Visió comptarà amb la presència dels alcaldes dels municipis del Consorci, de representants polítics, membres del Consell Consultiu i Assessor del CTM i de les entitats que hi participen i també, com no, les entitats o persones premiades. A banda del lliurament de premis, durant la celebració es podran veure les actuacions de la Companyia Juvenil Monmae de l’Escola de Dansa de Montornès, exhibicions del Karate Montornès, reportatges sobre Vallès Visió, preses falses i també acollirà una conferència del catedràtic de Comunicació Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona, Armand Balsebre.


El lliurament de la tercera edició dels Premis Vallès Visió es podrà veure per la televisió del Baix Vallès dissabte, 15 de juny, a partir de les 22 hores i també per la pàgina web www.vallesvisio.cat