Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:03  |  17/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Benvinguts a la Festa Major de Montmelo!

26/6/2013

SALUTACIÓ


La Festa Major representa l'esdeveniment més important del nostre poble i ha de suposar un trencament de l'espai quotidià, un espai i temps on fem coses que normalment no fem. Tots hem de participar d'aquest esperit, hem de contribuir que la Festa Major sigui un moment màgic.

El programa de la festa pretén que tothom tingui el seu espai, un espai d'interrelació, a on ens sentim més grans perquè formem part d'una col·lectivitat. La Festa Major es viu de dia i de nit i s'ha de viure amb naturalitat, entenent que hi ha persones que participaran més de nit i menys de dia i a l'inrevés, tot respectant-se mútuament.


Els joves sou part vital de la festa, de la vostra implicació en depèn el futur. Feu-vos vostra la festa, participeu-hi i sigueu crítics.


La Festa Major és un bon moment per a posar en valor el treball de les entitats. Des del voluntariat, la festa és un estímul i un espai per mostrar la força i la vitalitat del nostre teixit associatiu i també per mostrar el nostre agraïment a la seva tasca i a la implicació al llarg de tot l'any.


La rivalitat de melons i creuats és un element que any rere any pren més rellevància a la nostra festa; ens ajuda a engrescar-nos. Identifiqueu-vos i participeu activament de la festa. Expressem des d'aquestes línies l'agraïment a la gent que impulsa les colles i també a totes les persones que treballen des de l'ajuntament per què aquests dies siguin diferents.


El compromís ha estat i és que la Festa Major romangui viva i sigui capaç de transformar-se. Hem de generar noves idees i renovar-nos sense parar. Hem, en definitiva, de repensar-la permanentment, proposant i generant el debat col·lectiu que ens ajudi en aquest procés de necessària posada al dia.


Montmelonins, montmelonines prenem el carrer amb la millor predisposició i amb optimisme malgrat els difícils moments que estem vivint. Des de la solidaritat i tolerància que quotidianament demostrem, gaudim de la nostra FESTA MAJOR.


Antoni Guil, Alcalde

Carme Palacios, Regidora de Cultura