Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:31  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

La Festa Major torna amb més força, potenciant l'espai jove als Jardins de la Torreta

  • Festa Major Montmeló 2015

    Festa Major Montmeló 2015

21/6/2015

Des de dijous 25, a diumenge 28 de juny de 2015, se celebrarà la Festa Major de Montmeló. Durant aquests quatre dies, s'han programat un gran nombre d'activitats, per a tots els públics.

 

La regidoria de joventut, de cultura i de festes, organitzadora de tots les activitats, compta a més amb el suport i col·laboració d'una gran quantitat d'entitats, per dur a terme les diferents activitats programades.

 

Un any més, la festa compta amb les proves puntuables entre les dues collaret rivals, Creuats i Melons. La primera d'elles és la que servirà de prèvia per a l'inici de la Festa, la donació de sang, el dilluns 22 al Casal de la Gent Gran. L'última prova serà la que tancarà definitivament la festa: el sopar de colles del dia 4 de juliol, que a més proclamarà la colla guanyadora del 2015.

 

L'espai jove dels Jardins de la Torreta, tindrà una variada programació de concerts i sessions de DJ des de divendres 26 fins el diumenge 28. Altres actes a tenir en compte serà la presentació del tercer DVD de la sèrie "Montmeló, la memòria del temps", el pregó del Pare Manel i la sarsuela còmica "El cesado casado" de l'Òpera Còmica de Barcelona.

 

Enguany a més, tornen els focs d'artifici per a concloure els actes festius el diumenge 28. Adjuntem el programa amb la informació detallada de cada un dels dies.

 

PROGRAMA DE FESTA MAJOR DE MONTMELÓ


Informació relacionada


Data de modificació: 22/06/2015 14:43:37