Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:46  |  17/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Els alumnes i les alumnes de 5è de l'Escuel Pau Casals, van participar en la Cantània 2013

14/6/2013

76 escoles de 30 municipis de la comarca del Vallès Oriental, amb uns 3200 nens i nenes en total, han participat aquest any a la Cantània 2013 titulada "Ha pasado un Àngel".

 

El passat dissabte 8 de juny de 2013, en la sessió de les 12 del migdia, a l'Auditori de Granollers, uns dels protagonistes d'aquest ja consagrat i multitudinari concert, van ser els alumnes de l'escola Pau Casals de Montmeló. Ho van fer al costat de 6 escoles més: La Tordera de Santa Maria de Palautordera, Joan Maragall de la Llagosta, Federico Garcia Lorca de Mollet del Vallès, Tagamanent de la Garriga, Els Cingles de l'Ametlla del Vallès i el Centre d'Estudis de Mollet del Vallès.

 

Sinopsi de l'espectacle

 

Títol: Ha pasado un Àngel

Júlia, atordida pels sorolls de la gran ciutat i de casa, es troba amb un ésser màgic que ve del Regne del Silenci, l'Àngel, que només s'expressa a través del gest i la dansa. Tots dos emprenen una recerca per trobar el camí de tornada a casa de l'Àngel, i per a això recorren diferents espais del planeta (el desert, l'Antàrtida, el fons del mar, l'espai exterior) per tal de trobar el lloc més silenciós que existeix. En aquest procés, els dos personatges descobreixen el valor de l'amistat, del silenci i de saber escoltar els altres.