Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:54  |  26/06/2019

Data i hora oficial

El temps

L’Agrupa renova l’acord amb el Voluntariat per la llengua

20/6/2013

L’Agrupa, associació cultural de Montmeló i el CNL del Vallès Oriental han renovat l’acord de col•laboració per fomentar i difondre el programa del Voluntariat per la llengua.

 

Amb la renovació de l’acord, aquesta entitat es compromet, durant dos anys més, a donar a conèixer el programa Voluntariat per la llengua entre els seus associats.

L’Agrupa que aplega teatre, coral i ball de gitanes, és una entitat que ha participat activament fent una xerrada sobre el ball de Gitanes a Montmeló i oferint un 2 x 1 en les entrades dels seus espectacles a les parelles lingüístiques.

 

“Entitats col•laboradores” s’emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa que pretén fomentar l’ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol parlar-lo, perquè es trobin i parlin on vulguin i del que vulguin.

 

Si sou una associació i voleu col•laborar amb el Voluntariat per la llengua, poseu-vos en contacte amb l’Oficina de Català de Montmeló: montmelo@cpnl.cat.