Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:55  |  12/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Les inscripcions per a les "Colones d'Estiu", segueixen obertes

20/6/2013

Les Colones d'Estiu són una excel·lent alternativa vacacional per petits i joves. La convivència durant uns dies amb altres nois i noies de la mateixa edat, sense la protecció dels pares i amb la direcció de monitors titulats, fa d'aquesta activitat una experiència inoblidable. Montmeló té una llarga tradició en el tema de les Colònies d'Estiu, des dels seus començaments a l'Esplai Parroquial, fins al model actual.

 

Les Colònies que proposa CIJ Esplaia't per aquest estiu 2013, abasten una oferta molt flexible i àmplia, que s'adapta i es combina, en dates i preus, a l'oferta del Casal d'Estiu. També hi ha un petit descompte pel segon germà i per als socis de l'entitat. Com a novetat, hi ha la possiblilitat d'assistir quatre dies.

 

Hi ha dos modalitats de colònies: les infantils i juvenils, que van de P4 a 2n d'ESO, i el camp de treball, per als joves de 3r d'ESO a 1r de Batxillerat.

 

Totes aquestes possibilitats i altres informacions seran ateses en la secretaria del CIJ Esplaia't, a la casa d'entitats de La Torreta. El període d'inscripcions continua obert i l'horari d'atenció és: dimarts de 19 a 20.30 hores i divendres de 18 a 19.30 hores.