Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:07  |  19/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Cap de setmana de motos a Montmeló

14/6/2013

Amb l'arribada del Gran Premi Aperol de Motociclisme, arriba la festa de les motos a Montmeló. A més de les proves pròpies del Circuit, durant aquests dies, Montmeló organitza tot un seguit d'activitats per als assistents a la prova.

 

STUNT MADNESS

L'activitat més significativa i espectacular és la que se celebra a la Ronda del Pedregar. 150 metres de recta convertides en un circuit de Stunts, on 30 pilots competiran en les diferents categories. Aquest segon campionat STUNT MADNESS se celebra durant la tarda nit del divendres 14, amb les proves classificatòries, i la del dissabte 15, que tindrà lloc la gran final. Des de les 6 de la tarda, fins a les 2 de la matinada, els pilots d'stunt demostraran de què són capaços. En acabar les proves, hi haurà un escenari amb DJ's, fins a les 4 de la matinada.

 

ZONA DE VIANANTS

com cada any, s'ha habilitat una zona de vianants, des de l'estació de Renfe, passant pel carrer Major, la Rambla del carrer Vic, fins arribar a la plaça Ernest Lluch. Al llarg d'aquest espai hi ha tot tipus de serveis d'oci, com restaurants, bars, botigues de marxandatge i parades de begudes. L'oferta és molt variada i es perllonga pel sector nord, fins a la rotonda de les Claus.

 

ALTRES SERVEIS I ASPECTES A TENIR EN COMPTE

· L'empresa d'autobusos Sagalés posa en servei autobusos-llançadores per anar fins al Circuit. Aquests autobusos surten de la plaça Ernest Lluch i arriben a La Rotonde de la "M", al costat del restaurant Viena, molt a prop de les instal·lacions del Circuit.

 

· Renfe també ha ampliat el flux de trens durant les hores d'afluència al circuit.

 

· Respecte al trànsit rodat, recordar que durant la tarda nit del divendres 14 i del dissabte 15, els cotxes no podran transitar pel centre de la població, concretament pel carrer Vic i part de l'avinguda Pompeu Fabra. Les hores que duri aquest dispositiu, s'habilitarà una ruta alternativa per poder entrar i sortir de Montmeló de manera àgil.

 

SERVEI D'INFORMACIÓ

Recordar també que, l'Ajuntament disposa d'un servei d'informació continuada de cinc persones que durant tots els dies estaran instal·lades als punts de màxima afluència de gent: parada del bus, plaça de la Vila, estació de Renfe, sector Nord.

 

Per complementar aquesta informació, adjuntem horaris i plànols:

DESCARREGA AQUI INFORMACIÓ GRAN PREMI MOTOS MONTMELÓ