Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:49  |  20/07/2019

Data i hora oficial

El temps

Després de la tempesta va arribar "La Picada"

13/6/2013

Tot i que la tempesta que va caure sobre Montmeló a primera hora de la tarda del dissabte 8 de juny, va fer canviar la ubicació de la Picada de Ball de Gitanes, el poliesportiu es va omplir fins la bandera per veure les tres colles participants.

 

Aquesta era la cinquena edició de la magna competició de Gitanes que els pobles de Martorelles, Parets i Montmeló, celebren anualment. Amb els nervis de cada any, les colles van saltar al parquet del pavelló per donar inici a la Picada 2013. Van començar amb la primera peça lliure, per després donar pas a tres xotis. El moment més esperat de la nit va ser la segona peça lliure, en el qual totes les colles van optar per una adptació més moderna La traca final del concurs va ser l'adaptació de cadascuna de les colles a una mateixa peça que en aquest cas va ser el tema La Revolta del grup La Coixinera.

 

El nivell dels balls va ser molt alt i el jurat va valorar molts aspectes a l'hora de la deliberació. Al final, el premi al millor xotis se'l va endur Martorelles, el de millor Gitanes va ser per a la colla de Montmeló, i el premi a La Revolta va ser per Parets.

 

El gran èxit de públic i el nivell ofert va fer una tarda màgia per als assistents i participantes.Tots van marxar contents, esperant la propera Picada que se celebrarà a Martorelles.