Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:03  |  19/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Excel·lent comiat del curs de l'Escola Municipal de Música

7/6/2013

Matinal amb endevinalles per als petits i tarda reivindicativa de la cultura de la música

 

L'Escola Municipal de Música (EMM) va realitzar la cantata final de curs el passat diumenge 2 de juny de 2013, a la Sala Polivalent. Durant el matí, va actuar la coral infantil que va proposar al puúblic un joc d'endevinalles, amanizada cadascuna d'ella amb una cançó.

 

El fil conductor de l'espectacle de la tarda va ser el viatge del Petit Príncep que en aquesta ocasió es va transformar en el Petit Músic. La narració que servia d'interval entre les diferents formacions instrumentals, no va estar exempta de reivindicacions i d'un missatge per tenir cura i valorar l'educació en general i els valors que aporta el coneixement de la música en particular.

 

Les formacions instrumentals van anar desfilant per l'escenari de la Sala Polivalent, per finalitzar amb la coral i l'orquestra de l'escola. Per concloure l'acte, els alumnes van regalar roses al conjunt del professorat i l'alcalde va aprofitar per donar suport i prometre la "continuïtat del projecte educatiu de l'Escola de Música de la localitat, malgrat l'esforç que en aquests moments suposa per a l'Ajuntament".

 

Galeria fotogàfica