Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:56  |  27/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Propera cita del Campionat del Món de MotoGP: Circuit de Catalunya

7/6/2013

Les entrades del Gran Premi, del 14 al 16 de juny al Circuit de Catalunya, es poden comprar a www.circuitcat.com    

    

Després d’haver celebrat les cinc primeres proves de la temporada 2013, la propera cita del Campionat del Món de MotoGP™ es disputarà al Circuit de Catalunya amb el Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP™, del 14 al 16 de juny.

 

L’activitat a la pista arrencarà al Circuit el divendres 14 de juny, realitzant-se les dues primeres sessions d’entrenaments lliures de cadascun dels campionats en lliça: MotoGP™, Moto2™ i Moto3™. En aquesta primera jornada, entre les 17h i les 18.30h, els aficionats podran fer la tradicional visita al pit-lane, tenint l’oportunitat d’aconseguir fotos i autògrafs dels seus ídols, davant l’activitat pròpia de boxs d’un cap de setmana de Gran Premi. Per accedir al pit-lane, serà necessari tenir entrada del Gran Premi, passi d’Hospitalitat, carnet d’Abonat Soci o carnet d’Oficial del Circuit.

 

El dissabte tindran lloc les darreres sessions d’entrenaments lliures i els entrenaments qualificatius. Mentre que les graelles de sortida de Moto2™ i Moto3™ es configuraran amb el procediment habitual, el Circuit de Catalunya viurà per primera vegada el nou format de qualificació de MotoGP™, que es divideix en dues sessions de 15 minuts cadascuna. En la Q1 participaran aquells pilots que segons els temps combinats dels entrenaments lliures hagin qualificat en les posicions 11 i següents. Durant aquests 15 minuts, els pilots tindran l’al·licient de qualificar per a la Q2, en la que podran participar els dos pilots més ràpids de la Q1. En conseqüència, la Q2 serà disputada per 12 pilots i determinarà l’ordre de la sortida de les primeres files de la graella. Els pilots que no aconsegueixin marcar els dos millors temps en la Q1 ocuparan les posicions 13 i següents, d’acord amb els temps marcats en aquesta sessió. Arrel d’aquest nou format, s’ofereix una quarta sessió d’entrenaments lliures prèvia a la disputa de la qualificació, amb la finalitat que els pilots puguin realitzar canvis inesperats o ajustaments necessaris en una sessió que no es tindrà en compte a la qualificació.

El diumenge 16 de juny se celebraran les curses, que aniran precedides dels warm up de cada categoria. A les 11h, la cursa de Moto3™ (22 voltes) serà la primera en disputar-se, seguida de la de Moto2™ (23 voltes) a les 12.20h, per finalitzar el Gran Premi amb la prova de la categoria reina, MotoGP™ (25 voltes), amb inici a les 14h.

 

Entrades a la venda al web del Circuit

 

Els aficionats poden comprar les entrades del Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP™ a www.circuitcat.com; a les oficines del Circuit de dilluns a dijous de 9 a 14h i de 15 a 18h, i divendres de 9 a 14.30h; a les oficines del RACC; a Ticketmaster; a centres El Corte Inglés i al portal www.entradas.com.

 

Horari de les proves i activitats del Circuit del Gran premi Aperol de Catalunya