Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:21  |  07/12/2019

Data i hora oficial

El temps

El diputat Antoni Fogué Moya visita Montmeló

6/6/2013

Avui dijous 6 de juny, el diputat i vicepresident quart de la Diputació de BCN, Antoni Fogué Moya, ha realitzat una visita a Canovelles i a Montmeló, per veure els projectes més importants que s'estan duent a terme en ambdós municipis.

 

Antoni Fogué, que ha realitzat la visita acompanyat de l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha estat rebut a la casa consistorial per Antoni Guil Román, alcalde; Jonatan Martínez, regidor i Jaume Masclans, coordinador de l'àrea de territori.

 

A la visita s'han vist equipaments i projectes en què la Diputació va prendre part amb subvencions, com és el cas de la Sala Polivalent i l'assentament romà de Mons Observans a Can Tacó.

 

Antoni Guil i el vicepresident de la Diputació també han conversat sobre els propers projectes que el poble de Montmeló haurà d'afrontar per cobrir les demandes i les necessitats de la població.

 

En declaracions a Vallès Visió, Antoni Fogué s'ha mostrat molt satisfet per la seva visita perquè és la manera més propera d'observar els progressos dels diferents pobles de l'àrea de Barcelona i de saber de primera mà quines són les necessitats de cada un d'ells.