Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:26  |  20/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Àmplia oferta de educativa i de lleure durant el període d'estiu

5/6/2013

Amb l'arribada del mes de juny, l'oferta educativa i de lleure, especialment per als dies d'estiu, es veu ampliada. A això se li uneixi el període d'inscripcions als diferents equipaments i serveis, per al nou curs escolar 2013-2014, que començarà al setembre i octubre. Per facilitar la informació als usuaris de Montmeló, els recordem de manera concisa les ofertes que durant aquest més, s'ofereixen des de l'Ajuntament, els diferents serveis municipals i entitats de caràcter lúdic.

Des del 21 de maig, fins al 21 de juny, la Biblioteca municipal amplia el seu horari per acollir l'Aula Estudi i facilitar als estudiants un espai ideal per preparar els exàmens.

Les piscines municipals obriran oficialment el dilluns 24 de juny. Ja es pot sol·licitar a l'OAC, l'abonament de temporada. Aquest any s'amplia l'oferta amb un nou abonament de 10 banys. Una altra activitat són els cursos de natació que es faran durant el mes de juliol. Les inscripcions es realitzen durant la setmana del 5 al 12 de juny.

L'activitat lúdica d'estiu per excel·lència, per a petits i joves, és el Casal d'Estiu, que s'iniciarà el 25 de juny i es prolongarà durant 5 setmanes. L'oferta estiuenca es tanca amb la Colònies del CIJ Esplaia't que enguany es flexibilitza en dies i preus. Les inscripcions ja estan obertes.

Altres activitats, en aquest cas per a adults, que s'inicien en aquest mes de juny són, els cursos intensius de català de juliol, el torneig de futbol de veterans, les classes d'iniciació al ball que impartiran Antonio i Fuensanta i els diferents cursos del departament de promoció econòmica de l'Ajuntament.

Finalment recordar que hi ha diversos equipaments que realitzen les preinscripcions per a nou curs 2013-2014, com és el cas de l'Escola Esportiva, el Centre de Formació d'Adults, l'Escola de Música i l'Escola Bressol la Fireta.