Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:31  |  25/05/2020

Data i hora oficial

El temps

Alumnes dels cursos de català i voluntaris i aprenents assisteixen a l’activitat "Arran sempre de terra"

30/5/2013

Amb motiu de l’Any Espriu, dijous 23 de maig, a la biblioteca La Grua una vintena de persones, entre elles, alumnes de català i participants del voluntariat lingüístic, van gaudir, durant 50 minuts, de l’espectacle Arran sempre de terra.

 

Amb aquest espectacle, de petit format, que passa per tots els aspectes clau (la vida, la mort, la llengua i la identitat), els assistents van poder entendre no només l’obra sinó també la manera de viure la vida, i tot l'amor al país que va comportar la seva vivència.

 

A través de la poesia i de diversos textos, tots ells acompanyats d’un ampli tractament musical (contrabaix, guitarró, llaüt i un acordió), aquest espectacle fa un recorregut per les veus més diverses i alhora unitàries d'Espriu. Així, melodies com "A la vora de la mar", "Muntanyes del Canigó", "Sardana curta de Cervià", i algunes de creació pròpia s’entrellacen amb textos com Sinera; Els titelles de Salom - El Jardí dels cinc arbres; L'impossible diàleg amb Déu, la mort; El país i la llengua.

 

+ info: http://www.arransempredeterra.cat/