Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:30  |  18/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Intens dissabte de curses amb el KH-7 CER i els Campionats de Catalunya d'Automobilisme

23/5/2013

Amb entrada gratuïta i accés lliure al pàdoc, se celebraran curses de la KH-7 Copa d'Espanya de Resistència junt amb el Campionat de Catalunya de Turismes, Clio Cup, Michelin PS Classic Series i ECOseries

 

El proper dissabte 25 de maig, el Circuit de Catalunya acollirà la celebració de la KH-7 Copa d’Espanya de Resistència i els Campionats de Catalunya d’Automobilisme, amb entrada gratuïta per a tots els aficionats. En la jornada prèvia, divendres, els campionats en lliça s’entrenaran a la pista del Circuit de Catalunya en diferents tandes d’assaigs privats.

 

La KH-7 Copa d’Espanya de Resistència, organitzada per V-line Org., arribarà al Circuit de Catalunya amb la segona prova de la temporada 2013, any en què s’han introduït alguns canvis al reglament que afecten els handicaps i el sistema de puntuació. Dissabte tindran lloc els entrenaments qualificatius i una sola cursa de 2 hores de durada, en la que també es podran veure, junt amb els cotxes de la Classe 1 (Divisió 1, Divisió 2 i Divisió 3) i la Classe 2 (Divisió 4, Divisió 5 i Divisió 6), els del Campionat de Catalunya de Turismes, especialitat dels Campionats de Catalunya d’Automobilisme. En aquesta cursa, la pista del Circuit aplegarà més d’una cinquantena de vehicles en competició.

 

El Circuit de Catalunya també serà escenari del segon míting de la Clio Cup, amb la disputa d’una cursa de 10 voltes i d’una segona màniga de 19 voltes el dissabte. El mateix dia es podran veure clàssics de la mà de la Michelin PS Classic Series, nou certamen nacional de velocitat que celebrarà la primera de les tres proves de la temporada, amb dues mànigues de 9 voltes cadascuna.

 

La quarta edició de les ECOseries, campionat de vehicles de sèrie que inclou una categoria de vehicles elèctrics en el marc dels Campionats de Catalunya d’Automobilisme, celebrarà la segona prova de la temporada. Les curses de les ECOseries integren dues modalitats: l’eficiència, que dóna prioritat al compromís entre rendiment i consum; i la regularitat, que busca la constància amb un consum limitat. Se celebrarà una sola cursa de 60 minuts.

 

Dissabte, un cop finalitzada l’activitat a la pista del Circuit de Catalunya, els aficionats podran gaudir amb la Caravana Renault Classic, una desfilada pel traçat català amb vehicles clàssics.

 

L’entrada al Circuit de Catalunya és gratuïta en la jornada de dissabte, amb accés lliure al pàdoc. L’entrada a les instal•lacions es realitzarà per l’Accés Principal (Àrea Oest) a partir de les 9h.