Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:14  |  16/07/2019

Data i hora oficial

El temps

La celebració de la Nit dels Museus s'ajorna per la pluja

21/5/2013

Els actes que dissabte passat, 18 de maig, s'havien de celebrar al jaciment de Can Tacó - Turó d'en Roina (Mons Observans) amb motiu de la Nit dels Museus es van veure afectats per les pluges i el mal temps de tot el cap de setmana. La visita teatralitzada al jaciment es va haver d'ajornar fins a nou avís. La sessió de llegendes es va traslladar a l'Ajuntament (sala de la Concòrdia), on el narrador Albert Estengre va captivar els assistents amb històries i llegendes inspirades en el jaciment i en el patrimoni històric i natural dels turons de les Tres Creus.

 

El diumenge, en canvi, es van poder celebrar amb normalitat els actes previstos pel Dia Internacional dels Museus, que van consisitir en una jornada de portes obertes a Mons Observans i en la inauguració d'una exposició temporal dedicada a les pintures murals romanes de primer estil pompeià procedents del mateix jaciment.

 

Per visitar l'exposició, que està ubicada a la sala polivalent del museu, cal concertar visita a través dels telèfons 93 572 11 66 (Museu municipal de Montmeló), 93 572 00 00 (Ajuntament de Montmeló) i 93 572 11 70 (Ajuntament de Montornès del Vallès).