Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:45  |  24/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Compte enrere pel "Fórmula 1 Gran Premio de España 2013"

5/5/2013

Amb activitat a pista del 10 al 12 de maig al Circuit de Catalunya, el dijous dia 9 serà una jornada pels aficionats, amb activitats com la visita al pit-lane i la signatura d’autògrafs.    

    

A falta de menys d’uns dies pel FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013, el Circuit de Catalunya ultima els preparatius per a rebre la cinquena cursa de la temporada del Campionat del Món d’F1®, del 10 al 12 de maig. Serà l’oportunitat perfecta per viure en directe des del Circuit de Catalunya la primera prova europea de la temporada, una cursa que seguint la línia dels Grans Premis ja celebrats aquest 2013, es presenta espectacular. La cursa es disputarà a 66 voltes al traçat Gran Premi del Circuit de 4,655 Km.

 

Els monoplaces sortiran a la pista del traçat català a partir del divendres 10, però l’activitat per als aficionats que disposin d’una entrada del Gran Premi, carnet d’Abonat Soci o d’Oficial del Circuit, començarà dijous 9 de maig, en una jornada en què podran visitar el pit-lane i apropar-se als boxs dels equips, de 10 a 12h i de 16 a 19h. El mateix dijous també podran aconseguir autògrafs dels pilots del Mundial, que sortiran al pit-lane de forma aleatòria entre les 16 i les 19h.

 

L’ordre dels boxs del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013 presentarà la següent distribució: els equips se situaran a partir del box nº 5 en el mateix ordre en què es van classificar al Mundial 2012. Totes les escuderies disposaran de quatre boxs, a excepció de Marussia i Caterham, que tindran tres boxs cadascuna i compartiran un quart box.

 

13 tribunes a la venda i Pelouse a preus competitius

L’oferta d’entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013 ofereix un ventall de preus competitius per a qualsevol de les 13 tribunes disponibles al públic, dues d’elles amb la possibilitat de comprar entrades per divendres, dissabte i/o diumenge, així com també entrades de Pelouse.

 

Els tiquets del Gran Premi es poden adquirir al web del Circuit de Catalunya, a Ticketmaster, als centres comercials El Corte Inglés i a Entradas.com. A partir de dilluns 6 de maig, les entrades també es podran comprar a la Taquilla 1 del Circuit de Catalunya, mentre que a partir del dijous 9 de maig es posarà en marxa el dispositiu de taquilles i portes habitual del Gran Premi.

 

Els menors de 12 anys poden entrar gratuïtament a la Pelouse sempre i quan vagin acompanyats per un adult, i els menors de 5 anys poden entrar gratuïtament a qualsevol tribuna si no ocupen seient. Descomptes addicionals per a titulars del Carnet Jove, RACC Master i RAKK 4U.

 

+ info: http://www.circuitcat.com/ca/