Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:23  |  13/10/2019

Data i hora oficial

El temps

Tot un ventall d’avantatges amb l’entrada del "Fórmula 1 Gran Premio de España 2013"

26/4/2013Les entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013, el carnet d’Abonat Soci o d’Oficial del Circuit de Catalunya, o els passis d’Hospitalitat, ofereixen diferents descomptes i avantatges per fer més completa i atractiva l’experiència de viure la Formula 1®, gaudint de la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana durant el Gran Premi, del 10 al 12 de maig al Circuit de Catalunya.


Aquestes promocions especials són les següents:


Entrada gratuïta al Saló Internacional de l’Automòbil 2013. De l’11 al 19 de maig al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. La coincidència durant la mateixa setmana del Saló de l’Automòbil i del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013 al Circuit de Catalunya convertirà una vegada més Barcelona en la capital mundial del motor.


S’haurà de presentar l’entrada o el corresponent passi a les taquilles del Saló per aconseguir una entrada gratuïta.


Camp Nou Experience, que consta d’una visita al Museu del Barça i el Tour Camp Nou així com els trofeus, fotografies i objectes personals de les grans llegendes que han format part del FC Barcelona.


Es poden adquirir un màxim de dues entrades amb un 20% de descompte, i aquest només s’aplicarà sobre la tarifa d’adult. Promoció vàlida del 29 d’abril al 15 de juny de 2013.


VIP Card de La Roca Village Chic Outlet Shopping amb un 10% addicional de descompte. Durant el divendres i el dissabte del Gran Premi un autobús connectarà cada 30 minuts el Circuit amb aquest exclusiu village, amb sortida des del pàrquing IN6, davant de la Porta 3.


Per aconseguir la VIP Card, s’ha de presentar al punt d’informació de La Roca Village l’entrada o el corresponent passi. Promoció vàlida fins al 31 de desembre de 2013.


Descompte al Barcelona Bus Turístic, que ofereix 3 rutes diferents per descobrir els racons més característics de la ciutat: la Barcelona modernista, l’olímpica, la gastronòmica, la del barri gòtic...


Presentant l’entrada o l’acreditació a les oficines d’informació turística a Plaça Catalunya 17 (soterrani) de Barcelona, s’obtindrà un val de descompte de 2€ que s’haurà de mostrar al conductor del Bus Turístic a l’hora de comprar el tiquet. Descompte aplicable a les tarifes d’adult i júnior. Promoció vàlida del 6 al 15 de maig de 2013.


Entrades a la venda a www.circuitcat.com

Les entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013 es poden adquirir al web del Circuit de Catalunya (www.circuitcat.com), així com també a Ticketmaster, als centres comercials El Corte Inglés i a Entradas.com, a més de les agències de viatges de tot el món amb les que el Circuit té acords per a la difusió i venda dels seus esdeveniments.